Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Happyyy!! Wah! tajuk entry... kam main lagi an... hik hik hik.. bukan apa.. sejak akhir-akhir ni aku dah semakin suka menjenggah blog di seluruh Malaysia. Tapi hakikatnya, memang banyak lagi yang aku tak terjah...huhuhu takpa noh... pasni aku janji, setiap blog yang aku terjah akan aku usahakan untuk menggomen ea... maksudnya, jejak aku dah tertinggal di blog kalian hik3...

Happyyy!! Best kan berblog? walaupun tak sehebat FB dan laman web yang seangkatan dengannya tu, tapi blog tetap hebat dihati. Banyak yang kita boleh buat. Banya yang kita boleh reka. Berkongsi pendapat. Seronok. hehehe Tak kisah la niat kita berblogging tu apa an...macam entry 55 sebab kita menulis blog yang pernah aku tulis pada tahun lepas.. Wah! tahun lepas?? baru sehari an... hahaha so, terpulang pada si blogger. Hidup blogger! muahhh!!

Aku happyyy lagi sekali, korang tau napa? sebab ruangan tinggalkan jejak aku dah bertambah penglibatan. Sukannya tengok wajah-wajah kaliah yang comel-comel, dan cantik-cantik, serta ensem-ensem tu kat situ. Terima kasih ya kepada mereka yang sudi melekatkan gambar kalian kat sana.. Secara tidak langsung aku leh ingat muka-muka tu, yalah...top2 kita leh jumpa suatu hari nanti an... So, saya berharap kepada followers saya.. korang letak la gambar korang kat sana ya.. termasuk aku, sekarang dah ada 8 guests dah..
Ermm... Lagi satu, kepada yang belum dapat award dari saya tu.. Jangan segan nak amik ya.. penat saya buat untuk anda.. hehehe yang baru follow tu pun.. sila-sila la amik.. erm, kalau korang nak bagi award tu kat follower korang pun boleh. Aku halalkan. hehe x kisah la dia follow aku ke tak. Kirim salam saja kat dorang ya.

Erm.. korang.. aku kan...ada daftar satu laman web iklan.. dapatwang tu.. Ala.. klo korang tengok kat sidebar blog aku tu korang nampak ada tulis "dapat wang, click sini".. katanya la.. korang tolong click ya.. hahah at least ada gak pendapatan aku nak bayar broadband nih... hik3.. korang jangan la daftar ya...click jer dah cukup. klo korang daftar benda alah tu, kena bayar tau..huhu kesian kat orang nt.. terutama yang masih belajar tu.. alah, dia bayar tak banyak, 10sen per click..sama macam nuffnang..

Oh ya.. bercakap pasal nuffnang. Aku tak tau la, napa pendapatan kan nuffnang aku tu tak pandai naik2.. kalau aku tengok blogger2 llain...semua happy sebab meter dorang meningkat.. erm.. aku tak faham sangat la nuffnang ni.. kalau ada info camna nak naikkan nuffnang tu, habaq mai kat aku.. aku pun nak merasa gak bayaran dari nuffnang.. dah dua tahun aku follow menda tu...hik3.. Wasalam.


footnote: Aku senang kalau korang senang. Aku turut happy kalau korang happy. d(^__~)boy

2 Responses so far.

  1. kalo sudi, singgah2 la kat my blog ya..


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/salam-2011the-beginning.html

  2. ~aku boy~ says:

    @DanieL AdiE ya, akan ku jenggah sat g... thanks for coming!

Leave a Reply