Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Hari ini aku mendapat jemputan oleh tuan punya blog Encek Izamir Rizwan untuk join contest yang dianjurkan oleh beliau iaitu "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway". Hadiah yang ditawarkan pulak agak lumayan. Daripada banner yang dia buat tu pun korang boleh tahu apa hadiah yang ditawarkan oleh beliau. Setakat ini jumlah penyertaan dah mencecah 115 orang. Wah! gila ar... memang mendapat sambutankan? Yelah..sapa x mau pandrive secara percuma. Bukan susah, just join contest ni, dan pemenang akan di buat secara random. Kira macam cabutan bertuah la kan. So, memang semua ada peluang yang sama untuk menang. So, aku pun tak mau melepaskan peluang ini. hik3

Ok, syarat-syarat yang ditetapkan pun bukannya susah sangat. Korang yang nak join tu, korang boleh la lawat blog beliau. Click kat SINI. Ok, kalau malas nak click, mai aku cerita. baca sampai habis noh..hik3... antara syarat-syaratnya, korang mesti menjadi follower beliau (Wajib). Kemudian, korang kena amik banner macam kat atas tu, then letak dalam entry korang and juga letak kat sidbar korang. Pastu Tag 4 orang follower korang. (mai tengok sapa yang bertuah yang aku tag sat gi). Lepas dah tag, korang kena mention kat blogger yang korang tag tu kat entry terbaru mereka. Pas dah siap. korang tinggalkan link pasal entry yang korang join contest ni kat comment si pengganjur iaitu encik Izamir Ridzwan sendiri. Ok. dah faham? jom tengok sapa yang au nak tag (4 orang).
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
4. Nasiha

Yey! dah siap.. so, minta maaf la ya kalau korang pun dah join contest ni.
aku just nak amik syarat jer...hik3...

T.A.M.A.T

5 Responses so far.

  1. waaa..trasa syahdu bla kna tag..haha..tenkiu boy..
    jap nk pkir sempat ke x nk join..sok dh stat kls..huhu

  2. ok boy..ceq dh pkir dh..ceq nk join!!hehe.. lalalala~

  3. ~aku boy~ says:

    @MisS NaSiHa huiihhhh baguih la kalo hang pun nak join... hik3... silakan2...

  4. hg perli ak naaaa..ajuk loghat utara nih..haishhh~

  5. @MisS NaSiHa haha...dok eh!... ceq duk bg semangat kat hg ja.. hik3...

    rindu nak b'ckp utara....

Leave a Reply