Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Ok, dah nak balik... Dah kemas apa yang patut. Esok pagi kena bertolak pergi Labuan. Wahai client-client ku di sana. Tunggu kedatangan ku ini..wakakak^^

Barang-barang pun dah paking. Tinggal baju kat rumah lagi tak kemas. Rambut dah gunting. Wink^^ Rasa semangat nak bertempu client. wah!

camna la rupa and perangai client aku esok.emmm
Kalau macam ni kan baguih...^^

Kalau client korang semua macam ni, semangat tak?? Soalan ditujukan khas untuk para lelaki. ^^

2 Responses so far.

  1. AyinAyob says:

    kemaen lagi kann? hahaha.

  2. haha...kemain ann....lalalla^^

Leave a Reply