Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam semua. Hari ini dah genap follower aku seramai 200 orang. Actually tak sangka sebab ada jugak yang sudi follow blog aku ni. Baiklah, segmen kali ini, aku nak memperkenalkan follower aku yang ke 200 ni. Dia adalah seorang perempuan. Pemilik blog ni masih baru lagi (agaknya la) sebab bila aku tengok entry pertama dia adalah pada awal bulan november 2010. Tahun lepas.

Blog yang diberi nama sebagai "me_220784" dan mengguna kan tagline "From bottom of my heart". Siap ada icon Hello Kitty lagi (tetiba teringat anak buah aku) hehe. Melalui tagline dia tu, kta dah tahu blog dia mungkin berkaitan dengan dirinya and kata hati beliau. Nanti aku review dia lagi. Hehe

Ok, kawan-kawan semua. Jom kita kenal-kenal dengan dia ni. View la blog dia kalau korang ada masa ea. Click Here tuk ke belog beliau.

Terima kasih kerana memfollow belog kiter ya. hehe datang-datang la selalu.



nota: kain boleh di cuci, tapi hati yang suci, sukar dicari. heee

10 Responses so far.

  1. suke ayat kat bwh sekali tuh@ mcm pernah dengar plak! hehe :P

  2. @me_220784 heeee... nak malu ape... kikiki welcome2... heeee

  3. @arep_lockermonth heee.... tu ayat dalam iklan sabun kain kat tv tu...hik3

  4. wah2.
    tahniah.
    keep it up!!!
    XD

  5. Cik Liesa says:

    ehm...tq komen kt my blog.

  6. @..hizamirahim..ya...i will keep all up..
    wah! apakah? hahaha

  7. Ujang9897 says:

    aku tanak kenalkan ker..hee

  8. @Ujang9897nak! sila hantar details...hik3

Leave a Reply