Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam and good morning semua. Yes, aku dah siap buat kerja. Tulis surat untuk pengarah-pengarah perbadanan Labuan, JKR labuan, Jabatan Penerangan Labuan. Surat untuk buat appointment esok. Seawal pagi aku akan bertolak ke Labuan. Mungkin berada kat sana dalam 2,3 hari. Menginap kawan aku urus. So, tinggal jalan jer. Pastu jumpa mereka-mereka ni. hahah Nak tengok macam mana "budak" ni berurusan dengan orang tua-tua yang berpangkat tinggi. Kena makan gula banyak-banyak ni supaya mulut manis. Tapi tak pa, aku kan memang sweet. Ok, silakan muntah!. hahaha^^
Sekadar gambar hiasan. credit to:google

Malam tadi duk wat blogwalking jap, pastu komen kat mana-mana yang aku singgah. Tapi memandangkan Mr. Broadband 'jalan slow sangat' aku pun tungguk sambil baring-baring. Alih-alih dah tertidur, sedar-sedar jer dah dekat jam 3 pagi. See betapa aku dah menjadi blogger tegar. Haha^^ Pastu bangun jap pergi minum kat dapur. balik bilik and shut down lappy, terus tidur. hehe Nasib baik pagi tadi bangun segar jer... ^^

Plan time rest nanti, aku nak pergi gunting rambut. Memandangkan esok ada appointment kan.. So kena la smart and nampak hensem. Sila muntah lagi^^. Bukan apa, aku sendiri pun dah rasa rimas dengan rambut panjang sekarang ni. So, nak bagi pendek and nampak style gitu (..???) ^^ barulah esok nampak yakin di depan client. kih kih kih Pastu, nak singgah kat watson beli barang-barng make-up. Ops! bukan! Nak beli minyak rambut Wax jer. hehe
Style mana aku nak pilih erk?? ermmmm




Reminder: CONTEST PANTAI BY MR.K masih lagi dibuka, tarikh tutup: 7 Feb 2011.

So, sempat lagi korang yang belum join tu untuk join. dialu-alukan ya wahai reader.


6 Responses so far.

  1. Mr. Swift says:

    Woohoo!
    aku nak rambut macam kau!


    new entry! : Kalau Nak cekik boleh kau?

  2. erk...rambut mcm aku? haha

  3. eqhaZIN says:

    ala rambut en nerd, belah tgh.
    gler stylo! hik3.

  4. euwww...
    tak mau...haha
    aku tak sesuai...lala

  5. botak lh senang2,
    botak itu menawan. haha! xD

  6. a'ha..botak ok what..
    tapi, mak aku marah klo aku botak hahahahahha dia x suka tgk...
    pernah siap bagi amaran spya jgn bagi botak kepala..haha

Leave a Reply