Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Pagi ini aku dijemput lagi oleh tuan empunya blog iaitu cik combi untuk join contest dia nih.. iaitu "kami berbaju kurung/melayu, kami tetap otai". Wah, awat contest2 yang aku join aku guna gambar yang yama erk?? haha rezeki gambar tu la yang bertuah tersiar banyak kali... hahaha Ectuly, gmbr yang berbeza, tapi lokasi yang sama.. kui kui...

Baiklah, kalau korang nak tahu apa syarat-syarat kalau nak join contest ni... korang boleh CLICK HERE utk baca sendir syarat dan terma dari tuan empunya blog sendiri. Bukan apa.. takut nat aku tersalah info..ye dok? hahaha

Ok, gambar yang aku nak masukkan untuk contest kali ni ialah....
Tarra!!!!!......
Cun tak gambar nih??? bestkan???

Ok, apa yang aku nak share pasal gambar ni ialah gambar ni diambil time aku kerja kat hotel sebagai HR admin. Huhuhu So, untuk mengenang mereka yang gila2 ni...aku pun dengan hati yang gumbira memilih gambar ini... Tapi apa yang best pasal gambar ni plak aku suka tgk gambar aku ngan seorang staf account ni.....
Tak sangka pulak gambar yang bersahaja ni nampak semmart! hahaha... memori daun pisang betol kan??? sekali imbas macam sesi photografi iklan baju melayu dan baju kurung di hari raya.. wakakaka... Tapi yang spoilnya, 4 orang tu macam kacau daun jer...ush..ush..ush (sound halau ayam togel) hahaha... Ish! tak baek tau! mereka ni la kawan aku g lunch di pentry sama2.. share makan...(aku duk celok bekal dorg) hahaha best giler kenangan time tu.. kami semua tak kisah berkongsi makanan. Kalau tak habis...pas kat kawan sebelah.. memang tak membazir.. rinduuu!

Ok2 udah! tak mau nak cerita panjang2...nanti aku sedih mengenangkan mereka yang tertinggal di tempat lama... tapi kami still contact lagi sekarang... Sekali kawan, kawan sampai mati ok! wah! falsafah apa plak tu... tapi betullah. Takkan nak putus kawan plak kan??

Ok, kali ni aku nak tag mereka:
  1. Nasiha (sekali lagi aku tag) hik3
  2. amer hakim
  3. Amalina (si lesung batu punya blog)
Ok, rasanya dah lengkap dah...hik3...kepada yang aku tag.. korang join la ya..tgk syarat dulu ya.
and kepada tuan penganjur, harap ko suka entry aku ni.. tak menang pun takper...

notakaki: awat aku rajin join contest kali ni?? (garu-garu kepala)

4 Responses so far.

  1. JIJI YU says:

    geng2 melayu sjati..ahaha..

  2. @JIJI YU hahaha... utk pengetahuan ko... aku ngan pmpuan yg berspek mata tu jer yg islam... hahaha

  3. mekasih ye tag sy.. skang nga bz lorh..bwu start prktikal..jrg on9 sgt..huk3 kal0 sy free t sy join ye.=)

Leave a Reply