Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Dah nak balik umah ni, aku pulun duku upload gambar nak kat blog ni, and bubuh kat sidbar. Moga dengan aku apload gambar tu, para pembaca boleh kenal aku kalau jumpa kat mana-mana. Kat warung-warung kedai kopi ke, kat pasal malam ke, kat tepi longkang ke...haha motif??lalalala.....

Orait! Thanks kat kawan-kawan yang dah join Contest pantai By mr.K ya...
kepada yang tak join lagi tu, silakan la...jangan malu-malu..tarikh tutup lambat lagi...
Nak hadiah kan?? hehehe

Daaa... aku nak balik dah.. Insya Allah, malam ni kalau line ok, aku muncul lagi, hik3 klo tak, tunggu esok la ea...hehehe





nota: adus! kena study la...kena hajar org gn Ms Excel lagi rabu nihhh! x suka!

7 Responses so far.

  1. lama sdh ku kanal ko boy..hehhehee

  2. hoho :P byk letak gmbr ..huhuh :P

  3. eddy: ko mmg la... haha

  4. arep: tu lom cukup lagi tu... mau cari lagi ni haha

  5. haha jmpe kt tepi longkang tu sbb ap??jtuh longkang erh..hak3

    ngeee~

  6. azuan says:

    byk betul gambarnya..huhu

  7. silah: a'ha...mn tu nasib malang aku kan terjatuh kat longkang, pastu terkebetulan korang nampak n kenal aku...boleh la korang tulun aku hahaha (imaginasi semata2)

    azuan: aku nak bubuh lagi bnyk pasni haha

Leave a Reply