Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam semuanya. Chak! urm...memandangkan aku dah boring dengan wajah lama blog aku. Aku dah tukar dengan wajah baru. Padahal tukar colour background jer pon. Hahaha.. Kenapa aku tukar? Urm sebab aku nak buat blog aku nampak lebih kemas. Hik3... Kemas ker yang sekarang nih?? hahaha...

Konon-konon banyak lagi aku nak try buat, tapi memandangkan aku bukan seorang yang pakar dalam bab-bab script ni, so kena slow-slow la. urm... Yang penting, wajah baru ni dah takda popup massage..heeee (rupa-rupanya gara-gara itu aku nak tukar wajah) haha. Tapi, serius, aku pun duk menyampah gak ngan blog aku tu, asal nak bukak kuar benda alah tu. Aku nak buang tak tau nak buat macam mana an.. Aku duk tanya yang pakar, takda yang sudi membantu... huuu sedey...

Heee, tapi aku dah nekad... aku just tukar semua sekali gus. Habis cerita. titik. Dengan wajah baru ni, aku harap aku akan lebih rajin cari bahan yang nak dikongsikan dengan rakan-rakan blogger semua. heeee

Ok. Aku tengah mencari menulis cerita-cerita pasal ILMU HITAM di Sabah. Nanti aku publish sikit-sikit. Korang bagi respon ya. urmmm...

4 Responses so far.

  1. X sabaq nak baca entry pasai ilmu hitam kat sabah.. previously ada dengar org cakap2 pasai ilmu itam tuu.. Excited nak taw nii.. hehe



    http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/perempuan-tak-reti-masak-apa-pandangan.html

  2. tape tape!kalau kite usaha kite boleh buat! macam arep dulu pon cmtuh jugak

  3. Zwan: pasal ilmu hitam tu, nt aku publish nohh...

    arep: ya... tu la, aku tak tahu camna nak link bahagian menu bar tu...huuuu

  4. wajah baru..
    tak pe2.. wajah ape pun tak kesah.. kita singgah jugak ^^

Leave a Reply