Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Baca sampai habis.. ada HADIAH menanti korang!!!!

Kat siapa aku nak minta tolong tuk create rupa blog aku ni???
Hahaha.. Aku try buat, semua tak menjadi..
nak guna template dari blogspot pun..semacam jer jadinya..
itu error...ini error... menyampah plak aku...!!!
Dah cari kat kat template Google.. sume pun Tettttt...

Kalau korang tengok blog aku skg ni ok tak??
Aku rasa ok dah kot...TAPI...
cuba korang tgk kat header footer tu..
tak bleh click langsung...huhuhuhuh sob sob sob...
dah banyak kali try tukar itu ini...
tapi, memang tak dapat.... masih duk macam tu gak...
alih-alih byk code yg berubah...huh!
Template yang aku guna tu mcm ada something wrong...

Aku dah berkorban buang widget yang aku suka tu..
tapi hasilnya menghampakan...So....

Sekarang ni, aku nak buka satu sesi...
Terbuka kepada sesiapa yang berkebolehan dalam IT ni..
Aku akan bank-in RM50 ke akaun anda sebagai GANJARAN

Syarat-syarat:
1. Of course la dia adalah follower aku.. (mcm blogger lain buat haha)
x follow pun xpa la, x nak paksa-paksa..

2. Tak perlu amik banner... (sebab aku tak reti buat haha)

3. Rupa template tu mesti cun tp simple, gabungan colour
(puteh, biru muda, hijau muda atau ikut suka korang la..) yg penting 3 column.

4. Header blog tu terpulang kat korang nak create camne..
yang penting ada ayat (Reality Kehidupan Ku) dah cukup..

5. Template yang yang aku pilih/guna merupakan pemenangnya.

6. Keputusan adalah muktamat

Cara-cara nak create template tu:
korang boleh create menggunakan blog korang dahulu.
(jgn sampai merosakkan blog korang sudah)
Kemudian script-script/coding-coding tu korang copy dalam word..
atau dengan cara alternatif / format yang korang tahu untuk hantar dengan mudah.
pastu email kat aku di:
writetoboy@gmail.com

Time hantar email tu, korang kena tinggalkan URL blog korang sekali (JGN LUPA)
Supaya senang segala urusan kita..
Nanti aku akan try paste script yg korang godek2 tu kat blog aku,
Kalau script tu menjadi + cantik + simple + memenuhi kreteria.
Dia adalah pemenang..
Kalau aku sangat2 berpuas hati..
GANJARAN akan aku UP lagi.
So, kepada yang pakar tu, korang boleh la cuba ya.. mana la tahu dengan cara ni,
korang akan dapat jana pendapatan dengan menjual template yang korang create kan..hehehe
So, aku akan menjadi bahan uji korang!
Pastu leh aku promote skali tuk korang..

Kalau ada sebarang info yang orang nak bincang ngan aku,
leh la email aku ya.. mcm email kat atas tu jg...

Kalau dah siap, jangan lupa tinggalkan massage kat entry ni.

ok, tu jer....sayang korang! muahhh!


nota: wah, nak senang punya cerita, and gara2 nak blog nampak cun, sanggup buat ni semua..

7 Responses so far.

  1. FarhanaDr says:

    Amboi hanggggg!!! Pasti meletup lepas ni.. ;)

  2. arep nk tolong pon tak tahu jugak!nanti mesti ada yg buatkan nti!benda nih amek masa!gud luck k!

  3. arep nk tolong pon tak tahu jugak!nanti mesti ada yg buatkan nti!benda nih amek masa!gud luck k!

  4. Dr.Hana: ko kan...haha

    arep: harap2 la... hehe

    eddy: apa yg best?? ko mau tolong buat tuk aku???heee

  5. nak join tapi akunyer blog pun ala2 jerk..cane?

Leave a Reply