Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Tadi duk jalan-jalan kat google. Google??? jauh tu...hahah tak la. Just nak cari maklumat pasal client jer. Sambil-sambil tu nak cari template tu blog. Pastu, aku terjumpa satu template tuk blog.. Rasa terpikat la pulak ngan template tuh. hehe

Takper. Aku siapkan dulu kerja aku, pastu baru berusah kerja keras tuk tukar template blog aku nih..hehehe


Berapa kali nak tukar da........?

Gambar xda kena mengena ngan entry
Gambar kenangan pada hari ray a pertama kat semenanjung.
Lokasi: umah family angkat^^

4 Responses so far.

  1. Yek (MrT) says:

    kerja tukaq templete ja

  2. wakakaka^_*
    blog aku, suka hati aku nak tukaq sokmo...hahaha ang jeles la tuh...wuek!

  3. tukar jangan tak tukar
    kekeke

  4. ^^ heeee
    rasanya tmplate skg ni dah ok kot..heee

Leave a Reply